Sklep
Jakie zagrożenia należałoby ująć w ocenie ryzyka zawodowego, pracownika zatrudnionego przy produkcji mączki rybnej? Produkcja odbywa się przy użyciu kotła KMR.
Mariusz ForemniakGł. Specjalista ds. bhp, prawnik, wykładowca przedmiotów zawodowych bhp.
17 marca 2016 r. przestaje obowiązywać rozporządzenie Ministrów Pracy i Opieki Społecznej oraz Zdrowia z 14 listopada 1952 r. w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładach przetwórstwa rybnego.
Jakie elementy powinna zawierać ocena ryzyka zawodowego w przetwórstwie ryb? Proszę o wskazówki do przeprowadzenia oceny ryzyka zawodowego.
Lesław Zieliński były główny inżynier zarządzania bezpieczeństwem pracy, rejestrowany audytor pomocniczy SZBP wg ISRS
Obserwuj nas
2023 © Wiedza i Praktyka sp. z o.o.
Copyright © 2023 Wszelkie prawa zastrzeżone